Ένωση Ρωσόφωνων Δικηγόρων ενημερώνει για τον νέο τρόπο κατάθεσης αιτήσεων για αδειών διαμονής στο Υπουργείο Εσωτερικών της Ελλάδος.

vnz ocheredΤο Υπουργείο Εσωτερικών της Ελλάδος ανακοίνωσε ότι λόγω ιδιαιτέρως αυξημένης προσέλευσης στη Γραμματεία της Γενικής Διεύθυνσης Ιθαγένειας Μεταναστευτικής Πολιτικής και προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτηση κοινού και πληρεξουσίων δικηγόρων κατά την κατάθεση σχετικών αιτημάτων για χορήγηση ή ανανέωση αδειών, από την Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015, η κατάθεση των σχετικών αιτημάτων θα γίνεται κατόπιν προηγούμενου καθορισμού ημερομηνίας προσέλευσης. Η επικοινωνία του κοινού για τον προσδιορισμό ημερομηνίας κατάθεσης αιτήσεων χορήγησης ή ανανέωσης αδειών διαμονής θα γίνεται καθημερινά στην τηλεφωνική γραμμή 2131361700 (ώρες λειτουργίας 9.00 – 14.00). Η επικοινωνία των πληρεξουσίων δικηγόρων για τον προσδιορισμό ημερομηνίας κατάθεσης αιτήσεων χορήγησης ή ανανέωσης αδειών διαμονής, θα γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
dikigoroi1@ypes.gr (για δικηγόρους με επώνυμο από Α έως Κ), dikigoroi2@ypes.gr (για δικηγόρους με επώνυμο από Λ έως Ω). Ο δικηγόρος κατά την υποβολή του σχετικού αιτήματος θα πρέπει να δηλώνει τα προσωπικά του στοιχεία, τα στοιχεία του εντολέα του (απαραιτήτως ο αριθμός διαβατηρίου και η χώρα έκδοσής του) και την ύπαρξη εξουσιοδότησης – πληρεξουσιότητας . Μέγιστος αριθμός για κάθε δικηγόρο: 4 αιτήσεις /μήνα. Εντός ευλόγου χρόνου η υπηρεσία θα πρέπει να ενημερώσει ηλεκτρονικά για την ημερομηνία και ώρα προσέλευσης στη Γραμματεία της Διεύθυνσης Μεταναστευτικής Πολιτικής (οδός Αγίου Διονυσίου 5 – Πειραιάς).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.