Συνέδριο: «Ενημέρωση για τα προγράμματα ΕΣΠΑ για τους ελεύθερους επαγγελματίες».

espaΤην Πεμπτη, 25/2/2016 στην Θεσσαλονίκη στο Συνεδριακό Κέντρο της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης «Νικόλαος Γερμανός»,, η Ένωση Ρωσοφωνων Δικηγορών και Νομικών της Ευρώπης «Πρωτοβουλία», πραγματοποίησε την εκδήλωση με θέμα: «Ενημέρωση για τα προγράμματα ΕΣΠΑ για τους ελεύθερους επαγγελματίες». Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι των ρωσικών μέσων ενημέρωσης, δικηγόροι και φοιτητές Νομικών Σχολών των πανεπιστημίων της Ελλάδος. Της εκδήλωσης ηγήθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης των Ρωσσοφωνων Δικηγορών και Νομικών της Ευρώπης «Πρωτοβουλία», δικηγόρος Γιώργος Γκουροβανίδης. Ομιλήτρια ήταν Υπεύθυνη Υλοποίησης προγράμματος, Οικονομική Σύμβουλος κ.Δ.Αδαμίδου.
ο Πρόεδρος της Ένωσης των Ρωσσοφωνων Δικηγορών και Νομικών της Ευρώπης Γιώργος Γκουροβανίδης ενημέρωσε τους συμμετέχοντες σχετικά με την προκήρυξη των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και στην συνέχεια η κ. Αδαμίδου περιέγραψε λεπτομερώς τις προϋποθέσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα επιδότησης.
Μετά την ολοκλήρωση των εισηγήσεων διεξήχθη εποικοδομητικός διάλογος, στο πλαίσιο του οποίου οι δικηγόροι έκαναν ουσιαστικές ερωτήσεις και συζήτησαν πρακτικά προβλήματα υλοποίησης του προγράμματος ΕΣΠΑ.

[foogallery id=”937″]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.