Ένωση Ρωσόφωνων Δικηγόρων ενημερώνει για σχεδόν 4.000 προσλήψεις στο Δημόσιο.

ασεπΣύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και αρμόδιων Υπουργείων αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού Ελλάδος (ΑΣΕΠ) και να κληθούν οι υποψήφιοι να υποβάλουν αιτήσεις για τις προσλήψεις εντός του Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου για
2.339 θέσεις τακτικού προσωπικού και 1.830 θέσεις για εποχικούς υπαλλήλους και συμβασιούχους. Αναλυτικά, οι προκηρύξεις θέσεων θα είναι ως εξής:
– 35 μόνιμοι τεχνικοί στην Τράπεζας της Ελλάδος.
– 49 μόνιμοι διοικητικοί υπάλληλοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Οικονομικού στο Υπουργείο Οικονομικών.
– 450 υπάλληλοι αορίστου χρόνου σε ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ (300 μόνιμες θέσεις στην ΕΥΔΑΠ και 150 στην ΕΥΑΘ).
– 996 μόνιμοι υπάλληλοι στις συγκοινωνίες, δηλαδή 495 οδηγοί και 201 τεχνίτες στην Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ (ΟΣΥ) και 130 οδηγούς και 170 τεχνίτες στη Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε (ΣΤΑΣΥ).
-29 μόνιμοι υπάλληλοι στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων με ειδικότητα υπάλληλοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Χημικών,
-780 μόνιμοι δικαστικοί υπάλληλοι. Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν δικαστικούς επιμελητές, γραμματείς, πραγματογνώμονες αλλά και επιστήμονες Πληροφορικής.
– 700 συμβασιούχοι στα Κέντρα Κοινότητας, με ετήσιες συμβάσεις εργασίας για τα 254 Κέντρα Κοινότητας. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι ψυχολόγοι, πτυχιούχοι κοινωνικών επιστημών, νοσηλευτές, επισκέπτες υγείας, διοικητικούς υπαλλήλους κ.α.
– 330 εποχικοί υπάλληλοι σε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας έως 8 μήνες, σε εφορείες αρχαιοτήτων.
-800 εποχικοί σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.