Eνωση Ρωσόφωνων Δικηγόρων ενημερώνει για προκήρυξη για την στελέχωση της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών.

ασεπΔημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (ΑΣΕΠ 9 3/11/2016) η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή 30 μελών στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ), με θητεία πέντε ετών σύμφωνα με το Ν. 4412/2016 (Φ.Ε.Κ. 147/τ.Α΄/2016) και το άρθρο 19 του Ν. 2190/1994 (Φ.Ε.Κ. 28/τ.Α΄/1994), όπως ισχύει. Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) καλεί τους ενδιαφερόμενους για την κάλυψη των θέσεων των μελών της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών, να υποβάλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Οι αρμοδιότητες της Αρχής, τα τυπικά προσόντα αξιολόγησης των υποψηφίων, τα κωλύματα διορισμού και τα ασυμβίβαστα, η διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των υποψηφίων για τις θέσεις των μελών που διενεργείται από το Α.Σ.Ε.Π. σύμφωνα με τη διαδικασία του άρ. 19 του Ν. 2190/1994 (Φ.Ε.Κ. 28/τ.Α΄/1994), καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια, περιγράφονται αναλυτικά στην ως άνω προκήρυξη.
Παράλληλα, με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρου Κοντονή, διορίζονται τριάντα πέντε επιτυχόντες της 1ΕΓ/2016 Προκήρυξης σε κενές οργανικές θέσεις δικαστικών υπαλλήλων. Οι διορισμοί αφορούν τον κλάδο Γραμματέων στον τομέα των Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων και Εισαγγελιών της χώρας και τον τομέα των τακτικών διοικητικών δικαστηρίων της Γενικής Επιτροπείας της Επικρατείας, στα τακτικά διοικητικά δικαστήρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.