Ένωση Ρωσόφωνων Δικηγόρων ενημερώνει για την παράταση της προθεσμίας για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, παρατείνεται μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2017 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την παρακολούθηση των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων του πανεπιστημίου. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «…η πρόσκληση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για φοίτηση στα Προγράμματα Σπουδών του Ιδρύματος γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Η πολιτική της Διοίκησης και οι καινοτομίες της πρόσκλησης επέτρεψαν στο ΕΑΠ για πρώτη φορά στα χρονικά να εισαγάγει φοιτητές χωρίς την κοινωνικά άδικη κλήρωση. Πιστεύουμε ότι η φετινή διαδικασία της απρόσκοπτης εισαγωγής φοιτητών δημιουργεί νέα εποχή στις ακαδημαϊκές προοπτικές του Ιδρύματος. Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο παραμένει το μοναδικό Δημόσιο ΑΕΙ στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, που προσφέρει πτυχία και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών». Αιτήσεις παρακολούθησης αφορούν τα ακόλουθα Προγράμματα Σπουδών: Φυσικές Επιστήμες, Πληροφορική, Ελληνικός Πολιτισμός, Ευρωπαϊκός Πολιτισμός, Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός, Master in Business Administration» (ΜΒΑ) ΕΑΠ-Wroclaw, Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, Τραπεζική, Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων, Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας, Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές,
Διαχείριση Τεχνικών Έργων, Διαχείριση Αποβλήτων, Προχωρημένες Σπουδές στη Φυσική, Περιβαλλοντική Κατάλυση για Αντιρύπανση και Παραγωγή Καθαρής Ενέργειας, Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών Φυσικών Επιστημών, Μεταπτυχιακές Σπουδές στα Μαθηματικά, Συστήματα Κινητού και Διάχυτου Υπολογισμού, Γραφικές Τέχνες-Πολυμέσα, Σχεδιασμός Φωτισμού, Ακουστικός Σχεδιασμός και Ψηφιακός Ήχος, Διδακτική ως Ξένης/Διεθνούς Γλώσσας της Αγγλικής, της Γαλλικής και της Γερμανικής Γλώσσας, Ορθόδοξη Θεολογία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.