Ένωση Ρωσόφωνων Δικηγόρων ενημερώνει για 3 Θέσεις ασκουμένων δικηγόρων στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων Ελλάδος.

apergia_dikigoronΗ Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων Ελλάδος (ΕΕΤΤ) δημοσίευσε πρόσκληση για κάλυψη τριών θέσεων ασκουμένων δικηγόρων, διάρκειας έξι μηνών, µε δικαίωμα παράτασης για επιπλέον έξι μήνες. Οι υποψήφιοι δικηγόροι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση εγγράφως, είτε εντύπως, στην διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 60, Μαρούσι, τηλ: 2106151000, είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eett.gr, μέχρι την 29η Ιουλίου 2016. Η μηνιαία αμοιβή των ασκούμενων δικηγόρων ορίζεται στο ποσό των 600 ευρώ μηνιαίως. Το ωράριο απασχόλησης ορίζεται από 09:00-15:00. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ασκούμενοι δικηγόροι, εγγεγραμμένοι σε Δικηγορικό Σύλλογο, ή να έχουν καταθέσει αίτηση και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά για εγγραφή τους σε Δικηγορικό Σύλλογο, ή να πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις για εγγραφή σε Δικηγορικό Σύλλογο.
Στην αίτηση συμμετοχής τους, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώνουν τα πλήρη στοιχεία του αστυνομικού δελτίου ταυτότητάς τους, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, να
δηλώνουν τον αριθμό μητρώου Δικηγορικού Συλλόγου ή ότι έχουν καταθέσει αίτηση και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά για εγγραφή σε Σύλλογο ή ότι πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις για εγγραφή σε Δικηγορικό Σύλλογο, και να συμπεριλάβουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα, από το οποίο πρέπει να προκύπτει και να αιτιολογείται το ενδιαφέρον τους και η τυχόν ειδική γνώση για το εξειδικευμένο αντικείμενο της ΕΕΤΤ, ενώ θα συνεκτιμάται η εμπειρία στο Διοικητικό Δίκαιο. Επίσης, πρέπει να συνυποβάλουν τα αντίγραφα των τίτλων σπουδών τους και να δηλώσουν ότι αποδέχονται τη θέση τους, εφόσον επιλεγούν. Η επιλογή των ασκούμενων δικηγόρων θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνέντευξής τους, ενώ τα ονόματα των επιλεγέντων θα αναρτηθούν και στην επίσημη ιστοσελίδα της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, οι ασκούμενοι δικηγόροι παύουν να ασκούνται ενώπιον άλλου δικηγόρου ή άλλου φορέα. Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης για την ακρίβεια των υποβληθέντων στοιχείων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.