Ένωση Ρωσόφωνων Δικηγόρων ενημερώνει για την παράταση για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων λογαριασμών νερού και ρεύματος.

eidapΜέχρι τις 31 Οκτωβρίου παρατείνεται η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την ΕΥΔΑΠ σε 36 δόσεις. Η ρύθμιση μπορεί να γίνει στα γραφεία και στα 12 κέντρα εξυπηρέτησης της ΕΥΔΑΠ. Οι ενδιαφερόμενοι, που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, πρέπει να πληρούν της εξής προϋποθέσεις:
• Η ύπαρξη πάσης φύσεως οφειλής άνω των 60 ευρώ.
• Η ελάχιστη δόση δεν μπορεί να είναι κατώτερη των 20 ευρώ.
• Άμεση καταβολή της πρώτης από τις εγκεκριμένες δόσεις.
Οι επόμενες δόσεις θα καταβάλλονται έως και την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επόμενων μηνών από την ημερομηνία υπαγωγής στο διακανονισμό.
Παράταση έως τις 31 Οκτωβρίου ανακοίνωσε προχθές και η ΔΕΗ σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο ευνοϊκό πρόγραμμα διακανονισμών των 36 δόσεων χωρίς προκαταβολή. Μέχρι σήμερα καλούνταν να πληρώσουν ως προκαταβολή 30% του συνολικού τους χρέους και να αποπληρώσουν το υπόλοιπο σε 8 μηνιαίες δόσεις, με αποτέλεσμα για έναν μεγάλο αριθμό καταναλωτών ο διακανονισμός να καθίσταται πρακτικά αδύνατος. Στη ρύθμιση πλέον θα μπορούν να υπαχθούν με τους ίδιους ευνοϊκούς όρους και οι καταναλωτές στους οποίους η ΔΕΗ έχει ήδη κόψει το ρεύμα και ζητούν διακανονισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.