Συμβουλευτική

SOLΈνωση Ρωσόφωνων Δικηγόρων της Ελλάδος «ADVOKATY.GR» παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στα ρωσικά στην Ελλάδα. Σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες όλων των ειδών, νομικός και οικονομικός έλεγχος και παρακολούθηση, μηχανικές και τεχνικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κάθε στάδιο της ίδρυσης και της καταχώρησης των εμπορικών και μη κερδοσκοπικών νομικών προσώπων, καθώς και φορολογικός σχεδιασμός όλων των δραστηριοτήτων στα ρωσικά σε όλη την Ελλάδα.

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες, συνεργάτες της Ένωσης Ρωσόφωνων Δικηγόρων της Ελλάδος «ADVOKATY.GR», θα βοηθήσουν τους επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα ή όσους απλά θέλουν να ξεκινήσουν κάποια εμπορική ή ιδιωτική δραστηριότητα στην Ελλάδα: από την αγορά ενός μικρού διαμερίσματος ή κατασκευή ενός σπιτιού σε δικό σας οικόπεδο δίπλα στο θάλασσα, και μέχρι την ίδρυση πολυκλαδικής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ.
Οικονομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες:

SOL logoΗ «ΣΟΛ Α.Ε.» (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ «CROWE HORWATH INTERNATIONAL») είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ορκωτών ελεγκτών λογιστών της χώρας και από τις μεγαλύτερες εθνικές εταιρείες ορκωτών ελεγκτών λογιστών της Ευρώπης. Παρέχει τις υπηρεσίες της σε ποσοστό πάνω από το 30% σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού κυρίως, αλλά και του ευρύτερου Δημόσιου τομέα. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο γραφείων και συνεργασιών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Στελεχώνεται από το μεγαλύτερο αριθμό των ορκωτών ελεγκτών λογιστών και ελεγκτών των υπολοίπων βαθμίδων που λειτουργούν στην Ελλάδα.
Προσφερόμενες υπηρεσίες:
Έλεγχοι Επιχειρήσεων (Ανωνύμων Εταιριών και Ε.Π.Ε, Τραπεζών, Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, Εταιριών Επενδύσεων)
Οργανώσεις – Εκτιμήσεις και Συγχωνεύσεις Επιχειρήσεων
Φορολογικά (Επικύρωση φορολογικών καταστάσεων, Χορήγηση πιστοποιητικών ελέγχου για φορολογική χρήση)
Άμεση παροχή συμβουλών λογιστικού και φορολογικού περιεχομένου
Επιμόρφωση Στελεχών Επιχειρήσεων (π.χ. Δ.Π.Χ.Α., Ε.Λ.Π. κ.α.)
Η «ΣΟΛ Α.Ε.» είναι πλήρες μέλος της Crowe Horwath International, ένα από τα 10 μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα ανεξάρτητων εταιρειών παροχής λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, που δραστηριοποιείται σε πάνω από 130 χώρες με 752 γραφεία 200 αυτόνομων εταιρειών μελών της, που μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες της στους εξής τομείς: Ελεγκτική και λογιστική, Συμβουλευτικές υπηρεσίες (Διεθνής φορολογία, εκτιμήσεις, διαχείριση κινδύνων κ.λ.π.), Ξενοδοχεία, Τουρισμός, Αναψυχή.

Αρχιτεκτονικές και τεχνικές συμβουλευτικές υπηρεσίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.